Casual days #2 / memories.

Lucuri mărunte, dar importante.

Geaca din urmatoarele poze este o amintire personală, o haină, un accesoriu, un obiect.. care o sa îmi amintească mereu de o persoană și nu numai, o intreagă vară , care   s-a schimbat brusc în 2 secunde. Am rămas în vara din   2012 singur in Cluj și cu un singur gând am ajuns imediat în Târgu-mures la niște prieteni, unde am stat 2 nopți , iar  în seara din a 3-a zi am ajuns să pornesc spre mare.. in Vamă. Asta ar fi fost foarte frumos.. doar că ne-am gandit să facem autostopul cu incă 3 prieteni, iar in prima seară am ajuns la zilele de Miercurea-Ciuc.. nu știu cum , haha ! Următoare zi am rămas doar eu cu o prietena, cu care ne-am dus până în Brașov cu autosopul, iar dupa 3 ore de așteptare am primit si spre Capitală. Clar.. nu am ajuns la trenul care trebuia, dar am așteptat 3 ore după următorul tren . Ca să fie iar totul ieșit din comun, m-am întâlnit cu ” un prieten ” de pe facebook  fix la gară, cine așteptase un amic care trebuia să sosească în seara respectivă . Intr-un final am ajusn in Vamă unde am petrecut zile și nopți de neuitat !! 😀

Când am ajuns înapoi in București .. eu și colega mea am fost cazați la un amic  .  Dimineața când ne-am trezit să pornim spre gară , prietenul care ne-a cazat s-a îmbrăcat și instant m-am îndrăgostit de geaca lui.. și cu niște puppy eyes i-am si furat-o ! HAHA.

Asta a fost doar un gând ca să fac postul mai interesant.. daca mi-a ieșit, dacă nu, măcar mi-am pus amintirea asta în scirs așa cum îmi place cel mai mult momentan, în cadrul blogului meu.

( Oricum povestea mea e mult mai lungă în realitate, dar e funny prin câte am trecut până ce am ajuns să am o geacă minunată ! )

Ia să vă arăt  una dintre ” iubitele mele” din dulap !

IMG_5819 IMG_5827 IMG_5833

Am ieșit până la parculețul mic din spatele blcului pentru acest ouftit.. și pur si simplu m-am simțit ca un copil, în timp ce îmi aminteam de “tripul” care sigur nu  era plănuit pentru unul 🙂

IMG_5839 IMG_5834

IMG_5841

IMG_5821

IMG_5818

Outfitul încă e ok pentru zilele de Noiembrie,numai să vă luați șosete, eu am uitat! :)) 

Deci..

Outfit :

Geaca furată : NewYorker

Tirocu : Bershka

Pantaloni : Bershka

Shoes: Converși albi

Credite foto : Lilla Cotuna

 Hope you enjoyed it.
🙂

3 thoughts on “Casual days #2 / memories.

Leave a comment